Zoals je ziet zijn we al druk met de voorbereiding bezig want nog even en dan gaat het weer gebeuren! Dan staan we namelijk op KindStart, een gezellige (gratis) huisbeurs waar 40 bedrijven hun professionele dienstverlening zullen presenteren aan de kinderopvang. Daarnaast worden er acht interessante workshops gegeven.

We vinden het heel leuk om onze lezers te ontmoeten en nodigen je van harte uit om onze stand op vrijdag 29 en zaterdag 30 september te bezoeken. We horen graag jouw mening over ons platform, wat ontbreekt er en wat zou nog van toegevoegde waarde kunnen zijn? Dus heb je leuke ideeën, tips of misschien wil je wel gaan bloggen. Kom langs…

Maar we staan er natuurlijk ook om (nieuwe)  klanten te ontmoeten. We hebben daarom exclusief voor jou als beursbezoeker fantastisch aanbiedingen op vacatures, maar ook voor het Congrestival Out of the BOX.

Ontmoet bloggers

Een aantal van onze vaste bloggers staan ook op Kindstart, we zullen hen deze dag natuurlijk graag aan je voorstellen, maar doen dat ook nu alvast. Dan kun je je nu al oriënteren op wat zij allemaal te bieden hebben voor jouw organisatie.

De toegang is gratis en je wordt verwelkomd met een lekker drankje, dus tot vrijdag 29 september tussen 14:00 en 19:00 uur of op zaterdag 30 september van 10:00 tot 15:00. Wel even aanmelden s.v.p 🙂 via de website van KindStart.

Jonge Kind Centrum

Daisy’s Opstapje

Ik & Buiten

Filosofiejuf

Monkey Moves

[likebtn theme="custom" icon_l_c="#ffffff" icon_l_c_v="#ffffff" icon_d_c="#ffffff" icon_d_c_v="#ffffff" label_c="#ffffff" label_c_v="#ffffff" counter_l_c="#ffffff" counter_d_c="#ffffff" bg_c="#65b4a2" brdr_c="#65b4a2" lang="nl" dislike_enabled="0" icon_dislike_show="0" i18n_like="Inspirerend artikel" white_label="1" popup_position="bottom"]

Geef een reactie op dit artikel

[wpautbox authorid="5"]

Gerelateerde berichten

Fout: View 9ae0bfaop9 bestaat mogelijk niet

Andere berichten

Fout: View 9b0ab6bsdu bestaat mogelijk niet
[getsocial app="follow_bar"]
By |2018-03-19T11:05:08+01:00september 5th, 2017|Redactie|0 Comments

About the Author:

Manja Beukers
Manja is eigenaresse van TO BE Kinderopvang en verantwoordelijk voor de inhoud van de website. Ze is altijd op zoek naar inspiratie. Heb jij ideeën, vragen of tips?