Vorig jaar hebben we TO BE Kinderopvang opgericht en dit heeft een ontzettend inspirerend jaar opgeleverd! We zijn toen vol enthousiasme begonnen met het idee “een inspirerend en informerend platform te creëren voor de kinderopvang”.

Eigenlijk ging het ons al snel voor de wind. Nadat we op Facebook en Linkedin een aantal oproepjes hadden geplaatst om bloggers te werven kregen we superleuke aanmeldingen van bloggers binnen die zich aan ons verwant voelden en graag hun bijdrage wilden leveren.

Ook werden we mediapartner van de huisbeurs KindStart en zo gingen we op 18 augustus live met onze eerste blogs!
We kregen al snel veel bezoekers, bloggers en adverteerders erbij. Door deze nieuwe contacten hebben we de branche steeds beter leren kennen en hebben we veel mooie mensen ontmoet die met ontzettend veel passie hun bijdrage leveren om de kinderopvang steeds beter te maken. We willen deze mensen echt bedanken voor hun enthousiasme, want dankzij de bloggers bestaan we!

Nadat de basis was gelegd hebben we nagedacht over hoe we TO BE verder zouden gaan uitbreiden. Een forum, bedrijvengids en een vacaturebank moesten er komen. Jammer genoeg is het forum tot nu toe nog niet helemaal uit de verf gekomen maar Jeroen heeft zich lekker op de vacatures gestort en dat is heel goed van de grond gekomen.

We hebben ons platform al behoorlijk uitgebreid en hoewel we hier nog zeker niet klaar mee zijn gaan we in november ons eerste event organiseren! SPANNEND……. Out of the BOX is een congrestival gericht op het versterken van de babyopvang. Wij vinden het echt heel gaaf om dit samen met Forsa te organiseren en dit geeft ons ook weer zoveel energie.

Voor ons was dit een jaar waarin we heel veel hebben geleerd. Soms is het natuurlijk ook best weleens zwaar, maar we zouden niet anders willen. We gaan dan ook vol energie het tweede jaar in. Dit eerste jaar heeft in ieder geval al een mooi lijstje opgeleverd!!

TO BE Kinderopvang 1 jaar

280.377 bezoekers

867.710 paginaweergaves

322 blogs

67 bloggers

5.111 volgers op Facebook

323 volgers op Linkedin

1.833 abonnees

731 vacatures

3.020 sollicitaties

2 logo’s

4 campagnes

1 (gepland) event

We willen je hartelijk danken voor je bezoek en zien je graag terug

Met inspirerende groet,

Manja & Jeroen

[likebtn theme="custom" icon_l_c="#ffffff" icon_l_c_v="#ffffff" icon_d_c="#ffffff" icon_d_c_v="#ffffff" label_c="#ffffff" label_c_v="#ffffff" counter_l_c="#ffffff" counter_d_c="#ffffff" bg_c="#65b4a2" brdr_c="#65b4a2" lang="nl" dislike_enabled="0" icon_dislike_show="0" i18n_like="Inspirerend artikel" white_label="1" popup_position="bottom"]

Geef een reactie op dit artikel

[wpautbox authorid="5"]

Gerelateerde berichten

Fout: View 9ae0bfaop9 bestaat mogelijk niet

Andere berichten

Fout: View 9b0ab6bsdu bestaat mogelijk niet
[getsocial app="follow_bar"]
By |2017-09-23T01:18:52+01:00augustus 17th, 2017|Redactie|0 Comments

About the Author:

Manja Beukers
Manja is eigenaresse van TO BE Kinderopvang en verantwoordelijk voor de inhoud van de website. Ze is altijd op zoek naar inspiratie. Heb jij ideeën, vragen of tips?