TO BE Kinderopvang wil voor de branche kinderopvang één of meerdere speeddate evenementen organiseren. Door op één locatie ca 10 tot misschien wel 100 organisaties te concentreren wordt het heel aantrekkelijk voor kandidaten om langs te komen. Ze maken immers een goede kans op leuke banen bij verschillende organisaties.

Speeddaten is heel simpel: bedrijven kunnen zich presenteren aan de kandidaten en de kandidaten kunnen zich voorstellen aan de deelnemende bedrijven. Allemaal in real life, dus geen sollicitatiebrieven. Na een kort kennismakingsgesprek zeggen beide partijen of ze geïnteresseerd zijn in elkaar. Twee keer ja, betekent een vervolggesprek op korte termijn.

Om dit evenement goed te organiseren stellen we het op prijs als je onderstaande vragen wilt beantwoorden. Een dergelijk evenement is nog nooit eerder gehouden voor de kinderopvangbranche, dus vul deze s.v.p. in. De enquête is niet anoniem in te vullen.

Enquête voor bedrijven

[gravityform id=”15″ title=”false” description=”false”]

[likebtn theme="custom" icon_l_c="#ffffff" icon_l_c_v="#ffffff" icon_d_c="#ffffff" icon_d_c_v="#ffffff" label_c="#ffffff" label_c_v="#ffffff" counter_l_c="#ffffff" counter_d_c="#ffffff" bg_c="#65b4a2" brdr_c="#65b4a2" lang="nl" dislike_enabled="0" icon_dislike_show="0" i18n_like="Inspirerend artikel" white_label="1" popup_position="bottom"]

Geef een reactie op dit artikel

[wpautbox authorid="5"]

Gerelateerde berichten

Fout: View 9ae0bfaop9 bestaat mogelijk niet

Andere berichten

Fout: View 9b0ab6bsdu bestaat mogelijk niet
[getsocial app="follow_bar"]
By |2017-11-29T11:27:36+01:00november 29th, 2017|Pedagogiek, Redactie|0 Comments

About the Author:

Manja Beukers
Manja is eigenaresse van TO BE Kinderopvang en verantwoordelijk voor de inhoud van de website. Ze is altijd op zoek naar inspiratie. Heb jij ideeën, vragen of tips?