We hebben tussen vrijdag 30 september 2016 en 14 oktober een fantastische actie gehouden. Als je je inschreef op onze website maakte je kans op het winnen van één van de vier workshops. Het zijn allemaal inspirende workshops die je helpen jezelf en je collega’s te ontwikkelen.

Wij hebben heel veel nieuwe inschrijvingen mogen ontvangen op onze website, en hebben hier random de volgende winnaars uit getrokken.

De winnaars zijn…

Niet gewonnen, niet getreurd. Je kan natuurlijk ook de workshop bestellen voor je Kinderopvang organisatie. Neem hiervoor contact op met de organisatoren.

[likebtn theme="custom" icon_l_c="#ffffff" icon_l_c_v="#ffffff" icon_d_c="#ffffff" icon_d_c_v="#ffffff" label_c="#ffffff" label_c_v="#ffffff" counter_l_c="#ffffff" counter_d_c="#ffffff" bg_c="#65b4a2" brdr_c="#65b4a2" lang="nl" dislike_enabled="0" icon_dislike_show="0" i18n_like="Inspirerend artikel" white_label="1" popup_position="bottom"]

Geef een reactie op dit artikel

[wpautbox authorid="5"]

Gerelateerde berichten

Fout: View 9ae0bfaop9 bestaat mogelijk niet

Andere berichten

Fout: View 9b0ab6bsdu bestaat mogelijk niet
[getsocial app="follow_bar"]
By |2017-09-23T01:32:34+01:00oktober 17th, 2016|Redactie|0 Comments

About the Author:

Manja Beukers
Manja is eigenaresse van TO BE Kinderopvang en verantwoordelijk voor de inhoud van de website. Ze is altijd op zoek naar inspiratie. Heb jij ideeën, vragen of tips?