Hoewel het anno 2017 nog niet verplicht is komt daar zéér binnenkort wel verandering in. Namelijk, de verplichting dat er minimaal één medewerker van de organisatie in het bezit dient te zijn van een EHBO-diploma gedurende de gehele openingstijden van het kinderdagverblijf.

Houd er rekening mee dat één persoon certificeren niet voldoende is. Hij/zij zal ook eens met vakantie gaan, ziek zijn etc. Wij zijn natuurlijk voorstander om iedereen te trainen op het gebied van Kinder-EHBO. Tenslotte draagt u als opvang de verantwoordelijkheid over de kids. Weten uw medewerkers wat te doen bij de meest voorkomende ongevallen met en bij kids?

Om gelijk maar met de deur in huis te vallen… Hierbij een aantal mogelijkheden zodat u als organisatie optimaal voorbereid bent op Wet IKK; beleid Veiligheid en Gezondheid.

* Een cursus Kinder-EHBO volgens één van de onderstaande erkende instanties is al mogelijk vanaf 8 personen, op uw eigen locatie! (waar dan ook in Nederland!)

* Bent u als organisatie niet BTW plichtig? Let us Train You heeft de CRKBO erkenning waardoor wij ook geen BTW hoeven te berekenen (dit werkt in uw voordeel!)

* Bij groepen groter dan 15 personen zetten wij meerdere instructeurs in en kunnen wij de per persoonsprijs ietwat naar beneden bijstellen.

* Is uw kinderdagverblijf kleinschalig? Wellicht kunnen we de handen ineen slaan met andere kinderdagverblijven in uw regio. Laat ons weten dat u interesse heeft en met hoeveel personen. Wij gaan actief op zoek naar andere organisaties en bieden een training aan op een willekeurige locatie in uw regio.

Geen rompslomp, wij houden van simpel en effectief. Wat u nu mag doen wanneer u interesse heeft? U heeft nog:
124 dagen
2.965 uren
177.886 minuten
10.673.158 seconden

om contact met ons op te nemen en een training in te plannen. Doet u mee?

Erkende diploma’s voor de Wet IKK: beleid veiligheid & gezondheid.
Eerste Hulp aan kinderen van het Oranje Kruis;
Spoedeisende Hulpverlening bij Slachtoffers (SEHSO) van NedCert;
Acute Zorg bij kinderen van NIKTA;
Acute Zorgverlener Module Kind en Omgeving van NIKTA;
Eerstehulpverlener van NIKTA;
Spoedeisende Hulpverlening bij Kinderen (SEHBK) van NedCert;
Basis Eerstehulpverlener-LPEV met de aantekening Eerste hulp aan Kinderen van Stichting LPEV;
Eerste Hulp aan Baby’s en Kinderen van het Nederlandse Rode Kruis;
;Eerste Hulp bij werken met kinderen van het Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening.

[likebtn theme="custom" icon_l_c="#ffffff" icon_l_c_v="#ffffff" icon_d_c="#ffffff" icon_d_c_v="#ffffff" label_c="#ffffff" label_c_v="#ffffff" counter_l_c="#ffffff" counter_d_c="#ffffff" bg_c="#65b4a2" brdr_c="#65b4a2" lang="nl" dislike_enabled="0" icon_dislike_show="0" i18n_like="Inspirerend artikel" white_label="1" popup_position="bottom"]

Geef een reactie op dit artikel

[wpautbox authorid="171"]

Gerelateerde berichten

Fout: View 9ae0bfaop9 bestaat mogelijk niet

Andere berichten

Fout: View 9b0ab6bsdu bestaat mogelijk niet
[getsocial app="follow_bar"]
By |2017-09-23T01:18:25+01:00september 13th, 2017|Pedagogiek|0 Comments

About the Author:

Leoniek Hendriks
Ik ben parttime werkzaam voor een trainingsbureau die onder andere de cursus Kinder-EHBO uitzet op diverse locaties. Hierbij ga ik op zoek naar organisaties zoals Kinderdagverblijven, basisscholen, mamacafés en verenigingen voor een samenwerking. Ouders en andere geïnteresseerden kunnen zich individueel inschrijven. Daarnaast hebben we ook de cursus Kinder-EHBO ontwikkeld voor de medewerkers van bijv. een kinderopvang. Geen moeilijke medische termen maar een leuke interactieve basiscursus Kinder-EHBO met dé Funfactor. Daar wordt iedereen blij van! Ik vind het heerlijk om bezig te zijn met het ontwikkelen van nieuwe trainingen met nét dat beetje meer aandacht. Geen saaie en taaie lesstof maar zelf actief bezig zijn. Het zusje van Let us Train You is Unieke Activiteiten. Ieder jaar brengen we een nieuwe unieke activiteit de markt op zoals: Bumperballz Voetbal, Techniek4Kids, Lasergamen op eigen locatie etc. Deze activiteiten zijn uitermate geschikt voor als activiteit op bijv. een BSO. Naast het werk geniet ik enorm van mijn gezin en ben ik mama van twee kids Fenna van bijná 5 jaar en Vigo van 8 maanden. Samen met hen woon ik in het Noord-Hollandse Schagen.