Wat is er gedaan met de aanbevelingen van de commissie Gunning? Na het rapport dat PricewaterhouseCoopers (PwC) hier eind vorig jaar over uitbracht, heeft dit adviesbureau een aanvullende analyse uitgebracht.

Het rapport beschrijft in hoeverre de aanbevelingen zijn opgevolgd en welk effect dit heeft gehad op de veiligheid en kwaliteit van de kinderopvang. ‘Dit rapport laat zien dat bijna alle aanbevelingen van de commissie Gunning in meerdere of mindere mate zijn opgevolgd’, schrijft PwC.

Robert M.

De commissie Gunning had in 2011 een groot aantal aanbevelingen gedaan om de veiligheid en kwaliteit in de kinderopvang te verbeteren, naar aanleiding van de gebeurtenissen rond het misbruik van Robert M.

Een van de aanbevelingen was het versterken van de positionering van kinderopvang als voorziening niet alleen voor werkende ouders, maar ook voor de ontwikkeling van kinderen.

[likebtn theme="custom" icon_l_c="#ffffff" icon_l_c_v="#ffffff" icon_d_c="#ffffff" icon_d_c_v="#ffffff" label_c="#ffffff" label_c_v="#ffffff" counter_l_c="#ffffff" counter_d_c="#ffffff" bg_c="#65b4a2" brdr_c="#65b4a2" lang="nl" dislike_enabled="0" icon_dislike_show="0" i18n_like="Inspirerend artikel" white_label="1" popup_position="bottom"]

Geef een reactie op dit artikel

[wpautbox authorid="888"]

Gerelateerde berichten

Fout: View 9ae0bfaop9 bestaat mogelijk niet

Andere berichten

Fout: View 9b0ab6bsdu bestaat mogelijk niet
[getsocial app="follow_bar"]
By |2017-02-14T10:19:47+01:00februari 13th, 2017|Pedagogiek|0 Comments

About the Author:

Kinderopvangtotaal
Kinderopvangtotaal.nl is de website van de vakbladen Kinderopvang en Management Kinderopvang. Het is de meest complete nieuwssite met artikelen over de kinderopvang en kindcentra. Ook vind je er dossiers over actuele onderwerpen, activiteitentips en blogs van mensen uit het werkveld. Voor abonnees die zich hebben geregistreerd en zijn ingelogd is alle informatie op de site gratis toegankelijk. Heb je geen abonnement maar ben je wel geregistreerd? Dan kun je per maand vijf artikelen gratis lezen. Wil je alle artikelen kunnen lezen maar vind je een abonnement op een tijdschrift te duur? Voor € 65,50 per jaar heb je toegang tot alle informatie.