De Kleine Koningsspelen waren een groot succes. Er stromen al veel leuke foto’s binnen van actieve baby’s, oranje dreumesen en fanatieke peuters.

Sturen jullie ook je leuke foto’s in waaruit duidelijk blijkt dat de kinderen lekker bewogen hebben of vorstelijk gezond ontbeten hebben. Zorg ervoor dat we de foto mogen publiceren op de website, nieuwsbrief en Facebook. De leukste foto’s maken kans om ons boek Spelenderwijs Bewegen van 0-4 jaar te winnen.

Stuur je foto tot en met 30 april in naar confriends@confriends.nl. In de eerste week van mei maken we bekend wie de prijswinnaars zijn.

[likebtn theme="custom" icon_l_c="#ffffff" icon_l_c_v="#ffffff" icon_d_c="#ffffff" icon_d_c_v="#ffffff" label_c="#ffffff" label_c_v="#ffffff" counter_l_c="#ffffff" counter_d_c="#ffffff" bg_c="#65b4a2" brdr_c="#65b4a2" lang="nl" dislike_enabled="0" icon_dislike_show="0" i18n_like="Inspirerend artikel" white_label="1" popup_position="bottom"]

Geef een reactie op dit artikel

[wpautbox authorid="430"]

Gerelateerde berichten

Fout: View 9ae0bfaop9 bestaat mogelijk niet

Andere berichten

Fout: View 9b0ab6bsdu bestaat mogelijk niet
[getsocial app="follow_bar"]
By |2017-04-27T08:49:44+01:00april 27th, 2017|Kleine Koningsspelen|0 Comments

About the Author:

Eileen Kalkman en Miranda Rep
Wij zijn Eileen Kalkman en Miranda Rep van Confriends. Samen met ons team ontwikkelen en verzorgen wij met veel plezier trainingen op de werkvloer in de kinderopvang. Confriends inspireert en zet medewerkers in beweging! Onze trainingen en workshops zijn praktisch en prikkelend. Wij verzorgen trainingen en trajecten op het gebied van; -Effectief communiceren en samenwerken op de werkvloer; zowel met collega's als met ouders. -Arbo, tiltraining, gezond werken en vitaliteit; preventie van ziekteverzuim. -Spelenderwijs Bewegen en Beweegkriebels; ontwikkelingsgericht bewegen en gezonde leefstijl voor kinderen borgen in het dagritme. Bel of mail ons gerust, we denken graag met je mee!