Manager Boost Event

//Manager Boost Event
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Pedagogische groei vanuit rust!

Je bent een ambitieuze locatiemanager/pedagogisch coach en wilt echt van betekenis zijn voor de ontwikkeling van het jonge kind. Jij weet hoe belangrijk de eerste jaren zijn van een kind omdat dan de basis gelegd wordt.

Je streeft naar een kinderopvang van hoge kwaliteit, waar jouw team(s) pedagogisch bewust handelen en ontwikkelingsgericht zijn i.p.v. taakgericht. Je wilt een omgeving waarin baby’s (en natuurlijk ook de oudere kinderen) continu liefdevolle aandacht krijgen en waarin de ontwikkeling optimaal ondersteund en geprikkeld wordt. Jouw droom is dat de babyopvang geen werkinstrument is maar een ontwikkelplek.

Hoe zorg je dat je team ook net zo gemotiveerd en gepassioneerd aan het werk is? Hoe zorg je voor een kwaliteitsslag? Hoe motiveer je je team en krijg je beweging om de babyopvang echt van betekenis te laten zijn?

Ervaar je tijdstekort, heb je geen idee hoe je naast alle werkzaamheden je echt tijd en aandacht vrij kan maken om je team te coachen? Ervaar je hoge werkdruk en ben je aan het rennen en vliegen? Dan is dit Boost Event echt geschikt voor jou!

Tijdens dit event steken we je aan met onze bruisende energie zodat je de power voelt om echt te gaan voor pedagogische groei, je zal inspiratie opdoen hoe je hier mee aan de slag kan gaan en hoe je jouw team(s) hierin meeneemt. We geven jou praktische tips voor in de praktijk om meer ontspannen te gaan werken.

Na het event weten we bijna zeker dat je besluit om dagelijks te kiezen voor meer rust voor jezelf,  je team(s) en de baby’s. Je raakt er namelijk van overtuigd dat dit enorm van belang is en hoe belangrijk jouw rol hier in is. Je ontmoet mede-passievolle managers/coaches, want je bent niet de enige die hiermee worstelt.

Waneer is het?
19 maart, van 15u tot 18u bij Social Impact Factory in Utrecht.

Wat kost het?
Slechts €65,- incl. btw.

Hoe zorg ik dat ik er bij ben?
Klik hier om dit Boost Event te boeken om er voor te zorgen dat je er bij bent. Je krijgt daarna van ons een mail met de bevestiging en meer informatie over de locatie. Deze mail belandt nog wel eens in de spam, mocht je geen informatie ontvangen, mail ons dan even op: info@forsapedagogiek.com