Event authentiek leiderschap

/, Workshop/Event authentiek leiderschap
Laden Evenementen

Wil je als (aankomend) manager heel graag;

  • jouw kernwaarden, missie en visie definiëren?
  • en tools krijgen om deze echt te borgen in jouw werkzaamheden als manager kinderopvang?
  • een deel blijven uitmaken van jouw team, maar tegelijk de stevige manager kunnen blijven?
  • weerstand mogen ervaren als de kans tot groei i.p.v. als een mogelijke bedreiging?
  • nog veel meer stappen gaan maken naar authentiek leiderschap?

Schrijf je dan direct in voor dit bijzondere event!

Deze dag ziet er als volgt uit:

We starten in het gezellige restaurant Brambergen gelegen in het mooie natuurgebied van ‘s-Graveland. Daar gaan we eerst even kennismaken, drinken we wat en starten we met het eerste deel van dit event. Op een gegeven moment gaan we naar buiten. Daar zullen we enkele opdrachten uitvoeren. Halverwege de dag gaan we even lekker lunchen. Dan volgt deel twee van dit event. Afhankelijk van het weer vindt het tweede deel binnen of buiten plaats.

Het volgende komt deze dag aan bod:

Het eerste deel van dit event word je je bewust gemaakt van wat jouw persoonlijke interne en externe blokkades / ontwikkelpunten zijn. Doordat je je meer bewust wordt van deze blokkades én tools krijgt hoe met deze blokkades om te gaan, kom je vanzelf dichterbij jouw authentieke ik. Je wordt een krachtiger leidinggevende!

In de loop van de dag ga je aan de slag met het opstellen van jouw persoonlijke missie en visie en het vast stellen van jouw gewenste toekomstbeeld. Ook definieer je je waarden en normen die je leidend wilt laten zijn in jouw functie. Daarnaast ontvang je natuurlijk een aantal tips en tools hoe dit alles daadwerkelijk te realiseren.

Ook ga je oefenen met een aantal gesprekstechnieken die jouw communicatieve vaardigheden zeker zullen verrijken.

Door dit alles zal wederzijdse groei en verbinding meer centraal komen te staan bij jou in de rol van manager. Hierdoor wordt de medewerkersbetrokkenheid vergroot en zal je beter in staat zijn jouw doelen te behalen.

Een deel van dit event vindt dus buiten, tijdens een wandeling, plaats. En waarom wandelend? Omdat door fysiek te bewegen je ook makkelijker mentaal in beweging te krijgen bent. Maar er zijn nog veel meer redenen voor hoor! Maar dat zal je die dag zelf ondervinden.

Meer info:

  • Je hebt nodig; wandelschoenen en een pen.
  • De kosten; €120,- inclusief btw, lunch, koffie en thee ( het event gaat door bij 6 aanmeldingen of meer ).
  • We verzamelen bij Natuurmonumenten ‘s Graveland ( Noordereinde 54b ).