Congrestival Vanuit eigen kracht

//Congrestival Vanuit eigen kracht
Laden Evenementen

Congrestival “Vanuit eigen kracht”

Het congrestival is verplaatst van 9 november naar 15 maart 2019

Je kunt er als manager van een kinderopvang niet omheen; het is een zéér boeiende tijd binnen de kinderopvangbranche. Personeelstekorten, de wet IKK,  een nieuwe cao en hogere personeelslasten. Deze veranderingen worden een stuk gemakkelijker als je weet hoe je hiermee om kunt gaan.

Nieuwe plannen zijn pas succesvol als ze gedragen worden door de medewerkers met enthousiasme en overtuiging. Op het Congrestival gaan we in op het 7s model van mc Kinsey, een management model dat uitgaat van zeven elementen: Door bewust te zijn van deze elementen en in lijn te brengen met elkaar zal je organisatie beter presteren met alle uitdagingen die er liggen.

Het programma heeft tot doel om je met een frisse blik naar je eigen organisatie te laten kijken en mogelijke hobbels die je nu ondervindt (zoals bijvoorbeeld het vasthouden van personeel) beter te kunnen nemen.

Het programma van het congrestival is veelzijdig, boordevol met vernieuwende kennis en kunde. We beginnen de dag met een inspirende lezing. Vervolgens volg je twee workshops gericht op management en we bieden inspiratietalks van ervaren collega’s uit de praktijk. Daarnaast zijn er stands met nog meer kennis en producten. Kortom een compleet programma waarmee je echt een slag kan maken met jouw team! Hieronder vind je per workshop en lezing een omschrijving van wat je kunt verwachten.

Wat is een congrestival?

We kunnen dit natuurlijk in veel woorden uitleggen, maar beeld vertelt zoveel meer. Bekijk daarom de aftermovie van Congrestival Out of the Box 2017 en de aftermovie van Congrestival Avontuurlijk Buitenspelen 2018

Wil jij graag het beste uit jezelf en uit jouw team halen, boek dan snel de tickets. We zien je graag op 15 maart 2019.

Programma
Blogs
Contact

Groepskorting
Koop tegelijkertijd 4 kaarten of meer en je ontvangt € 50,- korting per kaartje. Het bedrag wordt automatisch aangepast in de winkelwagen.

Tickets

Unlimited beschikbaar
Congrestival Vanuit eigen kracht 300,00 incl. BTW

Vul alstublieft alle verplichte velden in