Locatie Metaal Kathedraal sluit helemaal aan bij wat we voor ogen zien met dit congrestival. De Kathedraal is een industriële kerk en heeft hierdoor een unieke sfeer. Het is echt een inspirerende omgeving waar ideeën ontstaan en worden uitgewerkt.
Ook het ruwe buitenterrein leent zich uitstekend voor workshops waarin het avontuurlijke buitenspelen omgaat. Er kan buiten worden gekookt, vuurtjes worden gestookt, er is een moestuin aanwezig en je kunt natuurlijk gewoon even lekker buiten van de zon genieten!

Raak je al geïnspireerd?

Twijfel niet en boek meteen kaarten voor jou en je collega. Er zijn er slechts 300 dus wees er snel bij. De komende maanden gaan we het congrestival verder invullen.

Programma
Tickets
Contact
[likebtn theme="custom" icon_l_c="#ffffff" icon_l_c_v="#ffffff" icon_d_c="#ffffff" icon_d_c_v="#ffffff" label_c="#ffffff" label_c_v="#ffffff" counter_l_c="#ffffff" counter_d_c="#ffffff" bg_c="#65b4a2" brdr_c="#65b4a2" lang="nl" dislike_enabled="0" icon_dislike_show="0" i18n_like="Inspirerend artikel" white_label="1" popup_position="bottom"]

Geef een reactie op dit artikel

[wpautbox authorid="5"]

Gerelateerde berichten

Fout: View 9ae0bfaop9 bestaat mogelijk niet

Andere berichten

Fout: View 9b0ab6bsdu bestaat mogelijk niet
[getsocial app="follow_bar"]
By |2018-03-15T14:45:05+01:00februari 5th, 2018|Avontuurlijk buitenspelen|0 Comments

About the Author:

Manja Beukers
Manja is eigenaresse van TO BE Kinderopvang en verantwoordelijk voor de inhoud van de website. Ze is altijd op zoek naar inspiratie. Heb jij ideeën, vragen of tips?